dinsdag 3 november 2009

weer thuis

We zijn allemaal weer thuis na een enerverende week new york. Gelukkig dat remco zijn charmes (en theoline haar zwangerschap) in de strijd gooide om bij een aardige dame vanuit de lange rij te mogen inchecken, anders waren wij waarschijnlijk een van de 40 achterblijvers geweest, want een chaos en 40 overboekingen. We mochten dus gelukkig mee. Vlucht supersnel gelukkig, want zo opgevouwen is toch niet alles na een marathon. Thuis de meiden weer gezien en twee vermoeide oppassende omas (dank!!!). De vlag hing uit en de champage was lekker.

Nog even terug naar de marathon zelf. Het was mooi, maar ook echt zwaar. Wist niet dat een paar km zo lang kon duren. De eerste 25 ging perfect,keurig samen met remco op ons 4.12 schema. Aangekomen in manhattan meteen welkom door onze enthousiaste supporters. Daarna werd het zwaarder, maar bij 35 werd het rap minder en laatste 2 km waren echt zwaar afzien, maar de finish gehaald in 4.22.59. Toch nog 20.000 lopers achter me! Helaas geen 4.15, heb nog een ultieme poging gewaagd, maar dat gaf alleen maar wat extra vertraging. Eigenlijk moet iedereen zijn/haar verdubbelaar laten staan, want alle 6 binnen gekomen. Joost uiteraard na al die keniaanse bloedtransfusies als eerste, michel met een topversnelling op het laatst nog ruim onder de 4 uur. Tom ondanks alle kwaaltjes net boven de 4. Remco was zo druk met het wel en wee van alle lopers (en vooral mij) dat hij er zelf last van kreeg, maar uiteraard wel gewoon zichzelf naar de finish knokte. Last maar zeker niet least marc, als 50 jarige debutant keurig net onder de 5 uur binnen. Kortom 6 toppers, ben trots op de andere 5 en op mezelf ook! De laatste kms gingen emotie, pijn en vreugde hand in hand (en dat bij een ajaxied). Ik hoop dat we een mooie start hebben gegeven aan de stichting en dat eric ergens trots op nicole en ons zat mee te kijken.

Dank aan theoline voor haar steun en het feit dat ze ondanks haar 35 weken zwanger mee was (en echt niet om te shoppen). Dank aan nicole voor de stichting ter ondersteuning van dit spontane initiatief van ruim een jaar geleden. Dank aan alle andere supporters. Dank aan marc, joost, goedings, tom (voor onze door de weekse loopjes) en remco (voor al zijn tips, trainingen, motivatie en steun). En uiteraard dank aan een iedereen die belangstelling toonde en natuurlijk aan alle gulle gevers!!

Het was een mooie ervaring. De schoenen gaan nu wel (even?) de kast in.

Groeten RJ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten