vrijdag 30 oktober 2009

Startbewijzen en andere zaken

De eerste dag in NY zit er op voor het dreamteam. De ochtend begon voor de meeste deelnemers met het ophalen van de startbewijzen. Marc, Joost, Michel en Tom bezochten in de ochtend samen met Martien, Ingrid, Marij en Nicole de marathon Expo. Het was indrukwekkend om te zien hoe georganiseerd de Amerikanen dit soort immense processen kunnen managen. Binnen een mum van tijd wordt je via een drietal balies geleid, waar achtereenvolgens het inschrijfnummer wordt gecheckt, je daadwerkelijk je startbewijs overhandigd krijgt met de D-tag en je een wedstrijdshirt in jouw specifieke maat krijgt overhandigd (en dit dan dus 40.000 keer).

Na het kopen van "lucky" sokken, nieuwe trainingsoutfits, sportdranken en sportrepen was het tijd voor de verkenning van NYC. Enkele zijn op bezoek geweest bij Trespa om daar een Meet & Greet te hebben met Hans van Schoot Studio. Trespa heeft the European Design Managment Award at Dutch Design Week gewonnen.

Nicole heeft SOHO (met de gietijzeren gebouwen), Little Italy (waar er natuurlijk Pasta moest worden gestapeld), Chinatown (heerlijke kippen op een stokje) en Broadway (de artiesteningangen met de papparazi en fan) bezocht. Aan het begin van de avond heeft het voltallige team gegeten bij Gallagher's, een steakhouse met hele grote steaks. Bedienend personeel dat zo uit een scène van the godfather is afgeplukt en geen last heeft van het opschroeven van de AOW -leeftijd maakte het plaatje compleet.
Aansluitend hebben we genoten van de musical Mamma Mia in de Winter Garden Theatre.

Vrijdag 30 oktober zullen de lopers om 7 uur starten met een trainingsloop van 10 kilometer door het Central Park. Vroeg uit de veren voor de lopers, maar ook dat is training. Zondagochtend staat om 4.15 het pasta ontbijt klaar zodat de heren om 5 uur met de bus kunnen vertrekken naar het startpunt.

Tenslotte voor de oplettende lezer, Tom is na een goede nachtrust weer op de been. Het ziet er naar uit dat hij fit zal kunnen starten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten