donderdag 29 oktober 2009

Het team is in NY

Na een vlucht van bijna 8 uur is het lopersteam op woensdag 28 oktober geland op JFK. Rond 19 uur (local time) stopte de bus bij het Holiday Inn Midtown, twee blocks van het Central park, waaruit het team de komende dagen de voorbereidingen zullen gaan treffen. Het is op dit moment donderdag 29 oktober 6.15 en vandaag zal in het teken staan van het ophalen van de startbewijzen. Samen met nog 40.000 andere lopers moeten ook onze renners deze persoonlijk gaan afhalen (samen met de D-tag, dat straks de tijd zal gaan registreren) op de New York City Health and Fitness Expo, de zogenaamde marathonbeurs. De stad NY is op dit moment niet alleen in de ban van Halloween maar ook van de NY marathon.

Het team is in goede conditie, met uitzonderlijk van Tom Verkuil, hij heeft gisteren sinds de vlucht een lichte griep onder de leden. Hij is direct na aankomst in het hotel in zijn bed gekropen. Gelukkig wordt het team begeleid door een arts en fysiotherapeut, dus we hebben onze eigen medische staf bij ons,die Tom hopelijk weer fit krijgen voor de start aanstaande zondag.

Vandaag zal het team naast het ophalen van de startbewijzen natuurlijk de stad NY gaan bekijken. In de avond staat een bezoek aan de musical Mama Mia op Broadway op het programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten