dinsdag 27 oktober 2009

De koffers zijn gepakt, het team gaat vertrekken!

Woendagmiddag 28 oktober om 14.00 uur vliegt het dreamteam naar New York. Het team is er klaar voor, de supporters en het thuisfront ook. In de koffers zitten de felblauwe teamshirts met het unlimited dreams logo, zelfs de broeken zijn voorzien van een mooi logo (let vooral op de billen).

In New York gaat het team vrijdag 30 oktober meedoen aan een verkenningsloop cq. training door het Central Park. De laatste kilometers van deze training zijn gelijk aan de laatste kilometers van de New York marathon.

Zaterdag 31 oktober is er de Friendship Run, van vier kilometer van het gebouw van de United Nations naar het Central Park. De rest van de dag staat in het teken van rust. Want zoals Eric altijd riep: Rust is ook training.

Zondag 1 november vertrekt het team voor dag en dauw naar het startterrein Fort Wadsworth Omdat het gebied rondom Staten Island wordt afgesloten voor verkeer worden de lopers om 5.20 al opgehaald vanaf het hotel. Vervolgens begint waarschijnlijk het zwaarste deel van de voorbereiding, wachten: uren wachten.

Het team zal samen met 40.000 andere deelnemers vanaf 10 uur starten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten