zondag 30 augustus 2009

Training Kralingse Plas

Vlnr: Michel, Onno (gastloper), Sander, Remco, Robert Jan.
Ties (supporter van het team), Joost, Tom en Marc

In juni was het team voor het eerst compleet op een gezamenlijke training. Omdat de lopers verspreid over Nederland wonen is het lastig om samen te trainen. Wel proberen ze maandelijks gezamenlijk te trainen of een wedstrijd te lopen.


  • Marc Maas
  • Joost Maas
  • Michel Goedings
  • Remco Schoonderwoerd
  • Robert-Jan de Rek
  • Tom Verkuil en
  • Sander Boomman


Marc (50) is een vervent hockeyer en heeft sinds het najaar van 2008 voor het eerst een paar hardloopschoenen gekocht. De City Pier City was zijn eerste halve marathon ervaring ooit.

Joost (44) heeft diverse wedstrijden met Eric gelopen, als twee broers probeerde ze iedere wedstrijd elkaar de loef af te steken. De marathon van Eindhoven in oktober 2007 was de laatste wedstrijd die ze samen liepen.

Als vast trainingsmaatje heeft Michel (38) veruit de meeste kilometers samen met Eric gemaakt. Sinds 2002 liepen ze samen gemiddeld 2 avonden in de week door weer en wind. De meeste wedstrijden hebben ze samen gelopen. Nadat Michel vanuit Den Haag naar Brabant verhuisde werden de trainingen telefonisch doorgesproken maar bleven samen wedstrijden lopen.

Remco (37) die veel marathons (21 en 42 km) op zijn naam heeft staan, was degene waarmee Eric zijn eerste 10 kilometer liep. Na de businessrun van Rotterdam in 2002. was Eric direct verslaafd aan het hardlopen. Remco is ook degene geweest die als laatste met Eric heeft gelopen. Op onze vakantie in Tunesie hebben zij nog tweemaal de hardloopschoenen aangetrokken. Tijdens de laatste loop hebben ze gesproken over de marathon van New York in 2009. Remco is de grootste initiator achter deze New York sponsorloop.

Robert Jan (42) is sinds vorig jaar september met hardlopen begonnen. de City Pier City was zijn eerste halve marathon. Maar ondertussen kunnen ook de halve marathon van Leiden, de halve marathon van Nootdorp en de duinloop (30 km) op zijn lijstje worden gezet. Robert Jan en Eric waren naast collega's bij Mazars ook samen met onder andere Remco lid van de zogenaamde "Wannabees" : jonge partner aandeelhouders die elkaar ondersteunen in hun carrières.

Tom (41) was ook een trainingmaatje van Eric. Tom heeft ook al veel halve marathons gelopen en de Marathon van Rotterdam. Helaas heeft Tom nooit samen met Eric een wedstrijd gelopen.

Sander (35) heeft als collega enkele businessloop en andere wedstrijden met Eric gelopen. Ook liep Sander afgelopen voorjaar nog de hele marathon van Rotterdam. Sander zal echter niet aan de start van de marathon van New York verschijnen. Sander en zijn vrouw verwachten eind oktober hun eerste kindje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten