vrijdag 19 juni 2009

'unlimited dreams' helpt jongeren uit Afrika om hun droom waar te maken!

Het is exact 1 jaar geleden dat Nicole Maas haar geweldige echtgenoot verloor.
Eric was een man met zijn hart op de goede plaats. Hij zette zich graag tot het uiterste in voor ondernemers die het lef hadden om te blijven dromen. Voor velen was hij de “dreamcatcher” met wiens hulp ondernemingswensen in vervulling gingen.
Nu Eric er niet meer is, wil Nicole met de oprichting van stichting 'Unlimited Dreams', zijn levensfilosofie in ere houden. De stichting heeft zich daarom ten doel gesteld om dromen van jonge en minder bedeelde Afrikanen, realiteit te maken.
Maar voordat Unlimited Dreams met haar dreamcatcher naar het Afrikaanse continent vertrekt, op zoek naar dromen die waargemaakt moeten worden, grijpen we de gelegenheid aan om tesamen met de kick-off van de stichting, een laatste grote droom van Eric in vervulling te laten gaan. Namelijk; het lopen van de mooiste marathon van de wereld - de New York City Marathon.
Het lopersteam bestaat uit 7 goede vrienden van Eric. En het supportersteam is uiteraard vele malen groter. We hopen dat jij ook steun wilt geven aan de verwezenlijking van deze prachtige droom. Voor iedereen die Eric een warm hart toe draagt, is het mogelijk om te participeren. We laten je graag weten hoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten